Kaszinótojás a húsvéti ünnepi asztalról nem hiányozhat.
hozzávalók / 2 adag
A bevonathoz
- 2 ek majonéz
- 1 ek tejföl
- só ízlés szerint
- 1 kávéskanál mustár
- 0.25 kk citromlé
- 3 csipet cukor
elkészítés
- A tojásokat keményre főzzük.(forrástól számított 10 perc alatt)
- A vajat habosra keverjük.
- A tojásokat megpucoljuk és ketté vágjuk, a sárgájukat kiszedjük.
- Amikor a sárgája már langyos, villával összetörjük és a vajjal jól kikeverjük.
- Hozzáadjuk a majonézt és a fűszereket ( só, mustár bors ) és jól összedolgozzuk.
- A kapott masszát visszatöltjük az üregekbe és a megtöltött tojásokat egy tálra helyezzük a levágott felükkel lefelé.
- A bevonathoz elkészítjük a sűrű tartármártást és a tojásokra öntjük.
- Hűtőben 10-12 órát állni hagyjuk.
- Franciasaláta ágyon tálaljuk
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése