2014. április 19., szombat

tormás sonkatekercs

Tormás sonkatekercs


Hozzávalók
  • A sonkatekercshez:
  • szögletes sonkaszeletek
  • 50 dkg túró
  • 1 kis üveges ecetes reszelt torma
  • 2 dl tejföl
  • A tetejére:
  • kevés zselatin                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Elkészítés:   A sonkatekercsekhez a túrót áttörjük burgonyanyomón, majd összekeverjük az ecetes reszelt tormával és a tejföllel, utána sózzuk, ha szükséges. Kiskanállal a sonkaszeleteket megtöltjük,
    összehajtjuk, és egymás mellé helyezzük egy tálon, amibe a franciasalátát előtte belesimítottuk.

    A megmaradó tormakrémet egy kinyomóba töltjük, és a sonkaszéleket feldíszítjük, majd egy kevés aszpikkal átkenjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése